GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτη κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του συνδυασμού του Θωμά Μίχογλου στο Εύλαλο

Α πίστευτες εικόνες πραγματικά γνώρισε το βράδυ της Κυριακής το Εύλαλο και ο Δήμος Τοπείρου, κατά την κεντρική εκδήλωση παρουσίασης το...

Α
πίστευτες εικόνες πραγματικά γνώρισε το βράδυ της Κυριακής το Εύλαλο και ο Δήμος Τοπείρου, κατά την κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του Θωμά Μίχογλου καθώς η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε δεν έχει προηγούμενο και δίνει σαφέστατο προβάδισμα στον νυν Δήμαρχο.

Ο Θωμάς Μίχογλου απλός και αληθινός δε χαρίστηκε για ακόμη μια φορά, τόσο στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου όσο και σε αυτούς που σήμερα τον πολεμάνε όπως δήλωσε και ανέπτυξε τις θέσεις και το πρόγραμμά του για τη νέα θητεία την οποία διεκδικεί.

Ήταν πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει καταγράψει η ιστορία της Ξάνθης με τους υποψήφιους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου να δείχνουν αποφασιστικότητα για την «μάχη» των εκλογών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου μίλησε με κατάθεση ψυχής στους περίπου 2000 παρευρισκόμενους αναγνωρίζοντας πως έκανε λάθη όπως λάθη κάνουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά διοίκησε αυτά τα χρόνια τον Δήμο με διαφάνεια και με μοναδικό γνώμονα να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει το έργο που ξεκίνησε να υλοποιεί με τα λιγοστά έσοδα του καταχρεωμένου και υποστελεχωμένου Δήμου που ανέλαβε, τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούσαν συνεχώς να του βάλουν τρικλοποδιές.