GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαρία Σπυράκη: «Μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο μπορούμε να στηρίξουμε τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Έβρο”

Για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή την προεκλογική περίοδο που λήγει σήμερα, η Μαρία Σπυράκη νυν και εν νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέα...


Για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή την προεκλογική περίοδο που λήγει σήμερα, η Μαρία Σπυράκη νυν και εν νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο νομό Έβρου για να επισκεφθεί καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Άκη Παρασκευόπουλο , πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου, η Μαρία Σπυράκη έχει στηρίξει πολλές φορές το νομό Έβρου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και ως μια βραβευμένη ευρωβουλευτής έχει πολλά να προσφέρει και στο μέλλον.

Ο δε βουλευτής Έβρου Δημοσχάκης Αναστάσιος που τη συνόδευσε στην επίσκεψή της, χαρακτήρισε υψηλού συμβολισμού την παρουσία της στο νομό και τη χαρακτήρισε «καλή φίλη» του Έβρου που βοήθησε πολλές φορές στην ανάδειξη των προβλημάτων του.

Η Μαρία Σπυράκη, κατ’ αρχήν αναφέρθηκε στο θερμό κλίμα που συνάντησε κατά την επίσκεψή της τονίζοντας πως η σχέση της με το νομό Έβρου είναι διαχρονική.

«Αποκαλύψαμε την κατάργηση από την Κυβέρνηση του 12%, του μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων και αγωνιζόμαστε μαζί με τον Αναστάσιο Δημοσχάκη για τη δημιουργία Κτηνιατρικής Σχολής στην περιοχή» επεσήμανε.

Ανέφερε ακόμα, πως ο Έβρος από το 2021 θα έχει ισχυρότερο σώμα προστασία των συνόρων, που είναι και σύνορα της Ευρώπης από το νέο σώμα όπου θα δημιουργηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα επανδρωθεί με 10.000 άνδρες όπου οι περισσότεροι θα φυλάνε τα σύνορα της χώρας μας.

Επίσης αναφέρθηκε στις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Έβρο και έχουν διεθνές πελατολόγιο, παράγουν πλούτο και δίνουν θέσεις εργασίας. «Χρειάζονται κίνητρα και στήριξη για να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο» τόνισε.

Κλείνοντας μίλησε για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής 26ης Μάϊου, καθώς είπε πως αυτές δεν είναι μια δημοσκόπηση, αλλά είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσει η χώρα να αλλάξει σελίδα και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τους ικανότερους και να τους στείλουν στην Ευρωβουλή.