GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθανάσιος Βίτσας: “Ο λαός της Σαμοθράκης καλείται να επιλέξει για το μέλλον του τόπου”

Πριν πέντε χρόνια, η κατά κοινή ομολογία, ανάγκη του τόπου μας, να ανανεώσει τις πολιτικές δυνάμεις του προς μια νέα προσέγγιση των το...


Πριν πέντε χρόνια, η κατά κοινή ομολογία, ανάγκη του τόπου μας, να ανανεώσει τις πολιτικές δυνάμεις του προς μια νέα προσέγγιση των τοπικών ζητημάτων, γέννησε την παράταξή μας, που εμπιστεύτηκε η Σαμοθράκη και όλα αυτά τα χρόνια αθόρυβα, συστηματικά και με σκληρή δουλειά χαράξαμε μια καθαρή πορεία για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας, μακριά από προσωπικές υποσχέσεις, μοιράσματα τίτλων, ξεπλήρωμα υποχρεώσεων, που μας έφεραν σε ρήξεις και συγκρούσεις με κατεστημένες συνήθειες.

Για άλλη μια φορά ο λαός της Σαμοθράκης καλείται να επιλέξει για το μέλλον του τόπου.
Πιστεύουμε με όλη την δύναμη της ψυχή μας ότι η Σαμοθράκη θα βροντοφωνάξει ΟΧΙ στις ετερόκλητες δυνάμεις που συνασπίζονται γύρω από αντίρροπες κατευθύνσεις, εκμεταλλευόμενοι προσωπικές φιλοδοξίες, εμπάθειες και σκοτεινές συμφωνίες που υπονομεύουν την εξέλιξη του τόπου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ορθή κρίση σας δεν θα επιτρέψει εξωθεσμικούς παράγοντες να διοικήσουν τον τόπο μας, οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για μπει τέρμα στις παθογένειες του παρελθόντος που τορπίλισαν τις απεγνωσμένες προσπάθειες του να βρει το δρόμο του.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για σπατάλη δυνάμεων σε αποτελέσματα μη αντάξια των κόπων μας. Σας καλούμε να συνταχθείτε σ’ αυτή την πορεία.

Η ανακοίνωση για τη στήριξη Χανού στον Γαλατούμο:

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Οι δύο παρατάξεις έγιναν μία. Λυπούμαστε γιατί κάποιοι βρέθηκαν εκτεθειμένοι. Ακόμη είναι καιρός για τον κόσμο να σκεφτεί και να αποφασίσει πέρα από οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις τι πραγματικά θέλει για το νησί.

Εμείς είμαστε και πάλι εδώ για να προστατεύσουμε τον τόπο από “σωτήρες” που το μόνο που σκέφτονται είναι ο εαυτός τους και να συνεχίσουμε με συνέπεια ότι ξεκινήσαμε πριν 5 χρόνια.