GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπηρεσίες, δομές και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε ο Κώστας Κατσιμίγας

Διαδοχικές επισκέψεις σε υπηρεσίες, δομές και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη, 2 Μαΐου, ο Υποψήφιος Περιφερειά...


Διαδοχικές επισκέψεις σε υπηρεσίες, δομές και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη, 2 Μαΐου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία επισκέφτηκε αρχικά το 1ο ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, όπου συνομίλησε με μέλη του και άκουσε τα προβλήματά τους.

Επόμενοι σταθμοί του ήταν ο Σύλλογος ΑμεΑ και ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «Κότινος», όπου τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και ιδιαίτερα το θέμα της προσβασιμότητας, όπου η Περιφέρεια μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στη βελτίωσή της.

Ακολούθησε επίσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, όπου ο κ. Κατσιμίγας είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Πέτροβιτς, και πολλούς υπαλλήλους, τους οποίους γνώριζε από τη θητεία του στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας.

Εκτενείς και ουσιαστικές συζητήσεις για τη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται στους πολίτες της περιοχής και για τις δυνατότητες συνδρομής της Περιφέρειας ΑΜΘ, πραγματοποιήθηκαν κατά τις συναντήσεις του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Διοικητή, Δημήτρη Αδαμίδη, και μέλη του Δ.Σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.

Τέλος, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας συναντήθηκε με μέλη του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Αλεξανδρούπολης «Ο Φάρος», με τα οποία συζήτησε για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Στις παραπάνω επισκέψεις τον κ. Κατσιμίγα συνόδευαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Έβρου Νίκος Αργυρίου, Γιώργος Δαλαμπίρας, Σπύρος Δέδογλου, Ελίζα Καλέση, Μαρία Καμπαρμούση, Ελένη Παπαχρήστου και Σοφία Τερζή, Κώστας Κυργιαλάνης.