GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τιμήν των τελειοφοίτων μαθητών της Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης

Το μεσημέρι της Τρίτης 21-5-2019 έλαβε χώρα στην Εκκλησιαστική Σχολή Ξάνθης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθε...


Το μεσημέρι της Τρίτης 21-5-2019 έλαβε χώρα στην Εκκλησιαστική Σχολή Ξάνθης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, τον οποίον συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελος και ο Αρχιδιάκονος, το καθιερωμένο ετήσιο Γεύμα που ήταν αφιερωμένο στους τελειοφοίτους της Σχολής, εν όψει των Πανελλαδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.


Το Γεύμα τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Διευθυντής Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παπαθανασίου, ο Αστυνομικός Δ/ντης Ξάνθης κ. Σταμπουλής μετά του Υπασπιστού Νεκταρίου Ορφανίδη, αποφοίτου της Σχολής, Εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού Δ΄Σ.Σ. μετά του Στρατιωτικού Ιερέως, η Σύμβουλος Θεολόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ξανθή Αλμπανάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Ανταμπούφης, ο Περιφερειακός Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής κ. Καμέας, Μέλη της Σχολικής Εφορίας, ο Σύλλογος των Καθηγητών με επί κεφαλής τον Δ/ντη Πρωτ. Στέφανο Τρασανίδη και το σύνολο των μαθητών της Σχολής.

Οι τελειόφοιτοι απηύθυναν χαιρετισμό προς τον Σεβασμιώτατο και τους συνδαιτυμόνες ευχαριστούντες τον Ποιμενάρχη μας, τον Διευθυντή της Σχολής καθώς και το εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, για όλα όσα τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και χάρισαν στον Σεβασμιώτατο ως αναμνηστικό μία πέννα.

Ο Σεβασμιώτατος αντιφωνώντας μίλησε για τη σημασία του εκπαιδευτικού έργου που επιτελεί η Εκκλησιαστική μας Σχολή και ευχήθηκε κάθε επιτυχία τόσο στους τελειοφοίτους όσο και στους λοιπούς μαθητές, ευχαριστώντας με τη σειρά του όλους όσους συντελούν και συνδράμουν για την εύρυθμο λειτουργία της Σχολής. Η χορωδία της Σχολής, απέδωσε Εκκλησιαστικούς Ύμνους καθώς και τη φήμη του Σεβασμιωτάτου. Στο τέλος της εκδήλωσης ελήφθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες.