GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσλήψεις στο νοσοκομείο της Ξάνθης – Η υγεία στους διοικητικούς υπαλλήλους – Προεκλογικά «τερτίπια»;

Προσλήψεις στο νοσοκομείο της Ξάνθης – Η υγεία στους διοικητικούς υπαλλήλους -Προεκλογικά «τερτίπια»;


Προσλήψεις στο νοσοκομείο της Ξάνθης – Η υγεία στους διοικητικούς υπαλλήλους -Προεκλογικά «τερτίπια»;

Τελικά να που γίνονται και θαύματα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόσα χρόνια οι Ξανθιώτες ζητούν νοσηλευτές και νοσηλεύτριες το νοσοκομείο φέρνει διοικητικούς υπαλλήλους. Μήπως η κατάσταση γράφει και τα ονόματα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Ξάνθης θα προσληφθούν 10 υπάλληλοι και ορθώς θα πράξει. Το μεροκάματο δυσεύρετο σε αυτήν την εσχατιά της Ελλάδος όμως… και εδώ είναι το πονηρό του πράγματος… η ανακοίνωση του νοσοκομείου μας λέει ότι θα είναι διοικητικοί υπάλληλοι και … πιθανών και μάλλον νοσηλευτικό προσωπικό ενώ γνωρίζουν οι πάντες ότι το νοσοκομείο της Ξάνθης όπως και όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος πάσχουν από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αφού λοιπόν η ανακοίνωση λέει ότι δεν θα προσληφθούν γιατροί και λογικό είναι. Με τρείς και 60 δεν πληρώνεις έναν επιστήμονα… βάζει μπροστά, μπροστά στην ανακοίνωση ότι θα προσληφθούν διοικητικοί υπάλληλοι.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και ποιο εύκολα «βολεύονται» προεκλογικά οι διοικητικοί υπάλληλοι παρά οι νοσηλευτές -τριες καλό θα είναι όταν εξειδικευτούν οι ειδικότητες, να είναι 9 νοσηλευτές-τριες και 1 διοικητικός. Γιατί αν είναι το αντίθετο τότε σίγουρα πρόκειται για προεκλογικό «τερτίπι».

Και μία απορία. Όταν το νοσοκομείο της Ξάνθης ζήτησε ενίσχυση προσωπικού δεν είπε τις ανάγκες του σε ειδικότητες στο υπουργείο ή στην ΥΠΕ; Τώρα θα καθορίσει τις ανάγκες του σε ειδικότητες; Λέμε τώρα… Τα υπουργεία μας μέσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ:

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης η προκήρυξη 10 θέσεων μόνιμου Διοικητικού, Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού (πλην ιατρών) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με την εξειδίκευση των ειδικοτήτων των θέσεων.

Ο Διοικητής
Γερόπουλος Αχιλλέας