GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από επιχειρήσεις στην πόλη της Κομοτηνής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που ...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 12-3-2019 έως 19-5-2019, στην Κομοτηνή.

Συνελήφθη την (19-5-2019) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι το βράδυ της 19-5-2019, εισήλθε σε επιχείρηση στην πόλη της Κομοτηνής και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο 30χρονος, την 12/13-5-2019 και την 5-5-2019, διέρρηξε τέσσερις επιχειρήσεις της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό των δύο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και ότι αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία επιχείρηση, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.