GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



5,8 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων του Νοσοκομείου και του Επιμελητηρίου της Δράμας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 5.878.511 ευρώ από το Επ...


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 5.878.511 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και του Επιμελητηρίου Δράμας.

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του Νοσοκομείου Δράμας είναι προϋπολογισμού 5.543.511 ευρώ και έχει στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του Νοσοκομείου αναβαθμίζοντάς το από την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Δ που είναι σήμερα στην κατηγορία Β.

Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου Δράμας είναι προϋπολογισμού 335.000 ευρώ και αφορά στους τέσσερις ορόφους του κτιρίου που στεγάζει το Επιμελητήριο στην οδό Λαμπρινιάδη 40. Στόχος και σε αυτή την περίπτωση η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου από την κατηγορία Δ στην κατηγορία Β.