GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 3 άτομα που έκαναν «μαϊμού» εράνους

Συνελήφθησαν στις 6-5-2019 το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Α...


Συνελήφθησαν στις 6-5-2019 το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 18χρονος αλλοδαπός και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί εράνων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα που επέβαιναν οι τρεις δράστες εντόπισαν, τρείς (3) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 122 ημερολόγια – βιβλία, 3 μπλοκ αποδείξεων και δύο σφραγίδες, ενώ όπως προέκυψε διενεργούσαν έρανο χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια.

Κατασχέθηκαν οι συσκευασίες ναρκωτικών, τα ημερολόγια – βιβλία, τα μπλοκ αποδείξεων, οι σφραγίδες και το παραπάνω όχημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.