GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 1 κύπελλο και 6 μετάλλια επέστρεψαν από την Καβάλα οι σκακιστές και οι σκακίστριες της Ξάνθης

Με 1 κύπελλο και 6 μετάλλια επέστρεψαν από την Καβάλα οι σκακιστές και οι σκακίστριες της Ξάνθης που συμμετείχαν στους Προκριματικούς ...


Με 1 κύπελλο και 6 μετάλλια επέστρεψαν από την Καβάλα οι σκακιστές και οι σκακίστριες της Ξάνθης που συμμετείχαν στους Προκριματικούς Αγώνες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ και διήρκησαν συνολικά 4 ημέρες (02-05/05/19).


Στη τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, τον Ιούνιο στην Πάτρα, από την Ξάνθη προκρίθηκε ο Ταρχανίδης Νικόλαος – Χρήστος ο οποίος κατετάγη πρώτος στην κατηγορία Παμπαίδων κάτω των 12 ετών και του απονεμήθηκε κύπελλο!

Διακρίθηκαν επίσης οι εξής σκακιστές-τριες του Σ.Ο.Ξ.:
ΠΑΙΔΕΣ (open) κάτω των 14: 2ος Βαγιανός Χρήστος (ασημένιο μετάλλιο)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (open) κάτω των 12: 3ος Αναγνωστόπουλος Βασίλειος (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (open) κάτω των 10: 2η Μανιάτη Κωνσταντίνα (ασημένιο μετάλλιο), 3ος Ουζούνης Κωνσταντίνος (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ κάτω των 12: 3η Παπαδοπούλου Ευγενία (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ κάτω των 10-8: 2η Τσούργιαννη Κυριακή (ασημένιο μετάλλιο)

Από την Ξάνθη συμμετείχαν ακόμη οι:
Πετρόπουλος Αντωνίου Δημήτριος (Ο8), Διαμαντόπουλος Δημήτριος (Ο8), Καλαϊτζής Ιωάννης (Ο8), Ευθυμίου Ιωάννης (Ο10), Τσούργιαννης Νικόλαος (Ο10), Χασάν Κεχαγιά Ενβέρ (Ο10), Μαραγκοζίδης Ευστάθιος (Ο10), Πέτρου Κωνσταντίνος Ραφαήλ (Ο10), Μπαλαφούτης Ηλίας (Ο12), Πέτρου Νικόλαος (Ο12), Μπρούσας Λύσανδρος (Ο12), Μαραγκοζίδης Αναστάσιος (Ο12), Μπαλαφούτης Δημήτριος (Ο14), Διαμαντής Κωνσταντίνος (014), Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης (Ο16), Μπαλαφούτη Μαρία (Κ14).

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τους διακριθέντες αθλητές του για το ήθος με το οποίο αγωνίσθηκαν και τις σπουδαίες προσπάθειες που κατέβαλαν σε αυτούς τους ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες! Η Ξάνθη για μια ακόμη φορά έδωσε ισχυρό παρόν με την συμμετοχή συνολικά 23 σκακιστών και σκακιστριών της, που στο σύνολό τους κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις στις κατηγορίες τους!