GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εσείς γνωρίζετε τι είναι το Rejuvance;

Σήμερα θα σας πούμε για μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο μασάζ, το rejuvance. Το rejuvance είναι ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου ...


Σήμερα θα σας πούμε για μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο μασάζ, το rejuvance. Το rejuvance είναι ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου που επιδρά στον συνδετικό ιστό και στους μύες, απελευθερώνει κολλαγόνο και ελαστίνη από μέσα προς τα έξω, αποκαθιστώντας έτσι την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το κρανίο, το λαιμό και τους ώμους με απαλές κινήσεις ολίσθησης των ακροδακτύλων.
Γιατί χαρακτηρίζεται αυτός ο τύπος μασάζ ολιστικός;
Διότι επενεργεί στο σύστημα των μεσημβρινών (ενεργειακών καναλιών) που διατρέχουν όλο το σώμα. Έτσι, δουλεύοντας τα κανάλια του προσώπου και της κεφαλής, επηρεάζεται η ροή της ενέργειας και συνολικά, με αποτέλεσμα τη βαθιά χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας σε σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Ποια είναι τα αισθητικά αποτελέσματα;
Η επιδερμίδα γίνεται πιο λαμπερή και υγιής λόγω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος αλλά και πιο σφριγηλή σαν να έχει γεμίσει από μέσα.
Οι ρυτίδες μαλακώνουν και λεπταίνουν, οι απαλές γραμμές εξαφανίζονται.
Το πρόσωπο ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω
Βελτιώνεται το χρώμα και η ποιότητα της επιδερμίδας.
Μειώνονται αισθητά τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι.
Οι τοξίνες αποβάλλονται μέσω της ροής της λέμφου.
Το δέρμα απορροφά καλύτερα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε (κρέμες, λάδια κλπ) ενισχύοντας το αποτέλεσμά τους.

Έχει οφέλη άλλα πλέον των αισθητικών;
Βοηθάει σε πονοκεφάλους και ημικρανίες.
Βελτιώνει τον ύπνο και την αναπνοή.
Καταπραΰνει τον πόνο και την ένταση στη γνάθο.
Καταπολεμά τη δυσκαμψία στους ώμους και στον αυχένα
Χαλαρώνει βαθιά και ξεκουράζει
Εξισορροπεί το αυτόνομο νευρικό σύστημα
Ενισχύει τη θετική διάθεση

Πόσο συχνά πρέπει να εφαρμόζεται για να δούμε αποτέλεσμα;
Το rejuvance ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες (1 ή 2 συνεδρίες την εβδομάδα). Στη συνέχεια, συνιστάται μία συνεδρία συντήρησης μια φορά το μήνα περίπου- ανάλογα με τις ανάγκες του δέκτη- για μια μόνιμη διατήρηση του αποτελέσματος. Η τελευταία συνεδρία μπορεί να εφαρμοστεί μεμονωμένα, χωρίς το άτομο να χρειάζεται να κάνει και τις υπόλοιπες.

Πότε δε συνιστάται να γίνεται;
Σε σοβαρές δερματολογικές παθήσεις
Σε καρκινοπαθείς στη διάρκεια της χημειοθεραπείας
Σε εγκύους λόγω των μεσημβρινών
Σε σοβαρές ψυχικές ασθένειες
Σε επιληψία

Από τι εξαρτάται το αισθητικό αποτέλεσμα;
Όπως είναι λογικό, είναι ανάλογο με τις ιδιαιτερότητες του δέκτη. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος, τη φυσιολογία του και γενικότερη κατάσταση της υγείας του ατόμου. Η σωστή διατροφή, η επαρκής ενυδάτωση, η καθημερινή άσκηση και ο έλεγχος του στρες, είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί κάποιος να προτιμήσει το rejuvance αντί για το lifting;
Το ejuvance δεν είναι τόσο επεμβατικό όσο το lifting που αποτελεί χειρουργική επέμβαση. Είναι ανώδυνο, ασφαλές, οικονομικό και δεν υπάρχει κίνδυνος να παραμορφώσει το πρόσωπο. Έχει τον ίδιο στόχο με το lifting, αλλά με έναν εντελώς φυσικό τρόπο, γι’αυτό δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί «φυσικό lifting». Ας μην ξεχνάμε, τέλος, τα πολλαπλά του οφέλη, όχι μόνο σε αισθητικό αλλά και σε ολιστικό επίπεδο.