GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανελλήνιο πρωτάθλημα Para-Badminton: 7 μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ

Πολύ επιτυχημένη η συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ, στη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Para-B...


Πολύ επιτυχημένη η συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ, στη δεύτερη συμμετοχή της ομάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Para-Badminton 2019, που έγινε στην Κομοτηνή.

Η Μαρία Ποτουρίδου, στη δεύτερη συμμετοχή της, (η μικρότερη αθλήτρια των αγώνων) κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και ένα αργυρό στο διπλό μικτό.

Ο Παναγιώτης Καραμανλίδης, στην «παρθενική» του συμμετοχή ως αθλητής, κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και ένα χρυσό στο ομαδικό διπλό για την ομάδα.

Τέλος, ο Φώτης Ντεφίδης, στην «παρθενική» του συμμετοχή στο αγώνισμα, κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στο ατομικό, ένα αργυρό στο διπλό μικτό και ένα χρυσό στο ομαδικό διπλό για την ομάδα.


Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στην προπονήτρια Δάφνη Δεληγιάννη, που για μια ακόμη φόρα, σε ένα ακόμη άθλημα, ήταν κοντά στους αθλητές, καθοδηγώντας τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ ευχαριστεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα τον Έφορο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δημήτριο Κυραδενίδη, για τις διευκολύνσεις που με ευχαρίστηση προσέφερε για την προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου.