GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Concealer, ο καλύτερός σου φίλος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ «ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ» ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ CONCEALER ΤΟ ΣΩΣΤΟ.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ «ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ» ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ CONCEALER ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
Ισως ένα και μοναδικό «εργαλείο» μακιγιάζ που μπορεί να δώσει ζωή σε μια άτονη και θαμπή επιδερμίδα, το concealer είναι είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και πρέπει πάντα να επιλέγουμε το σωστό ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα τέλειο αλλά… αόρατο!

Τύποι concealer
Για τους μαύρους κύκλους
Correctors: σε ροδακινί ή ροζ τόνους για να εξουδετρώνουν τους πολύ έντονους μαύρους κύκλους

Με κίτρινη βάση: εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας και καλύπτουν σπυράκια και κοκκινίλες

Πώς θα το τεστάρεις
Σε αντίθεση με το foundation που πρέπει πάντα να έχει πάντα την ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα μας, το concealer καλό είναι να είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό ώστε να δίνει φως στο βλέμμα. Πρέπει να στοχεύει αποκλειστικά στις ανάγκες μας, επομένως πάντα το δοκιμάζουμε πριν το αγοράσουμε. Αν το χρειάζεσαι για να καλύπτεις φλεβίτσες και ευρυαγγείες, δοκίμασέ το στο εσωτερικό του καρπού σου και δες αν καλύπτει τις φλέβες που υπάρχουν εκεί.
Ποια υφή να επιλέξεις:

Υγρό: ταιριάζει σε λιπαρές επιδερμίδες με τάσεις ακμής και είναι ιδανικό για να «χτίσεις» το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας όση ποσότητα θέλεις. Ακόμη, γεμίζει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο.

Stick: με υφή που μοιάζει με κραγιόν αλλά δίνει και κάπως υγρό αποτέλεσμα. Κάνε ένα πέρασμα κάτω από τα μάτια, μην ξεχάσεις όμως να κάνεις πολύ καλό blending ώστε να μην είναι ορατή η γραμμή.

Κρεμώδες: Η καλύτερη λύση για κάλυψη έντονων δυσχρωμιών, αφού διαθέτει πιο παχιά σύνθεση.

Πώς καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους
Σε μια πολύ καλά ενυδατωμένη βάση, πέρασε πρώτα το corrector ώστε να εξουδετερώσεις τις δυσχρωμίες και έπειτα το concealer για να φωτίσεις την περιοχή. Κάνε ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο του χεριού σου ή χρησιμοποίησε ένα πινελάκι ώστε να το απλώσεις ομοιόμορφα. Σε κάθε περίπτωση, μην τρίβεις το προϊόν πάνω στο δέρμα. Συνέχισε κανονικά με το foundation και σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με λίγη διάφανη πούδρα.