GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε προεκλογικό ρυθμό και ο Δήμος Τοπείρου. Ο Μίχογλου τάζει μειονοτικά σχολεία στους ψηφοφόρους του

Σε προεκλογικό ρυθμό και ο Δήμος Τοπείρου. Ο Μίχογλου τάζει μειονοτικά σχολεία στους ψηφοφόρους του


Σε προεκλογικό ρυθμό και ο Δήμος Τοπείρου. Ο Μίχογλου τάζει μειονοτικά σχολεία στους ψηφοφόρους του

Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τοπείρου, οι σύμβουλοι καλούνται να αποφασίσουν για ανάγκες που θεωρητικά προέκυψαν τώρα. Όπως παραδείγματος χάριν η ίδρυση σχολείων. Προφανώς στον δήμο Τοπείρου οι δημότες έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τους μαθητές έτοιμους για το σχολείο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πέντε χρόνια διοικούσε τον δήμο Αβδήρων ο Θωμάς Μίχογλου ξαφνικά τώρα είδε τις ανάγκες για εξαθέσιο σχολείο και Γυμνάσιο; Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στην προσπάθεια του ο δήμαρχος να πείσει την μειονότητα να τον ψηφίσει, θα τους «χτίσει» και με την βούλα του δημοτικού συμβουλίου 6θέσιο μειονοτικό σχολείο. Έλεος πια.

Αλήθεια πόσο σίγουρος είναι ότι θα επανεκλεγεί για να δεσμεύει την επόμενη δημοτική αρχή με προεκλογικά πυροτεχνήματα;

Πρόσκληση 8ης Έκτακτης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου, σας καλεί να συμμετέχετε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου( σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.5 του Ν. 3852/2010) την 17η Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Ανάκληση της υπ΄αρ. 95/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τοπείρου. (Εισηγητής: Ιωάννης Σιαμίδης)

2οΘΕΜΑ: Ίδρυση τμημάτων ένταξης στο 6/θ μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Ηλιόπετρας (Εισηγητής: Θεόδωρος Τζελεπάκης)

3οΘΕΜΑ: Ίδρυση τμημάτων ένταξης στο Γυμνάσιο Ερασμίου (Εισηγητής: Θεόδωρος Τζελεπάκης)

4ο ΘΕΜΑ: Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ενός (1) ατόμου για τη στελέχωση οργανικών μονάδων του Δήμου Τοπείρου στο πλαίσιο του προγράμματος « Βοήθεια στο σπίτι ». (Εισηγητής: Θεόδωρος Τζελεπάκης)

5ο ΘΕΜΑ: Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αβδήρων , του Δήμου Τοπείρου και του ΤΟΕΒ Θαλασσιάς – Κρεμαστής με τίτλο : « Σύνταξη φακέλου υδρολογικών, εδαφολογικών και υδρογεωλογικών στοιχείων για την άδεια χρήσης νερού του εμπλουτισμού των υπόγειων υδροφόρων της περιοχής του ΤΟΕΒ Θαλασσιάς- Κρεμαστής Π.Ε. Ξάνθης ( περιοχή χειμάρρου Λασπία) ». (Εισηγητής: Θεόδωρος Τζελεπάκης)

6οΘΕΜΑ : Διάθεση θέσεων πρακτικής άσκησης μαθητείας – ΕΠΑΛ και ΙΕΚ στο Δήμο Τοπείρου.(Εισηγητής: Ιωάννης Κιοσσές)

7οΘΕΜΑ : Έγκριση διενέργειας υπηρεσίας « Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Μαγγάνων – Ερασμίου Δήμου Τοπείρου ». (Εισηγητής: Γεώργιος Γρηγοριάδης)

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα , λόγω λήξης προθεσμιών και καταληκτικών ημερομηνιών .