GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα αδέσποτα σκυλιά οφείλεται η εκτροπή και ανατροπή του στρατιωτικού οχήματος που συνέβη στο Πετροχώρι σήμερα το πρωί

Ένα αρκετά περίεργο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στον πρώτο κόμβο του Πετροχωρίου (διασταύρωση που οδηγεί στο στρατόπεδο Τριανταφυλλί...


Ένα αρκετά περίεργο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στον πρώτο κόμβο του Πετροχωρίου (διασταύρωση που οδηγεί στο στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη), καθώς όπως οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν, ένα στρατιωτικό όχημα μεταφοράς προσωπικού, (τζιπ) μάρκας TOYOTA, ξέφυγε από την πορεία του και αφού χτύπησε στο τσιμεντένιο κομμάτι της νησίδας, ανετράπη επάνω στο γρασίδι, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Οι πληροφορίες που μπορέσαμε να αντλήσουμε, είναι πως το ατύχημα οφείλεται σε αδέσποτα σκυλιά τα οποία βγήκαν απότομα στο οδόστρωμα, αναγκάζοντας τον οδηγό να προχωρήσει σε απότομο ελιγμό για να τα αποφύγει με αποτέλεσμα το τζιπ να ολισθήσει στο βρεγμένο οδόστρωμα με τη γνωστή συνέχεια.

Το θέμα με τα αδέσποτα όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ξεφύγει από το κομμάτι των επιθέσεων σε ανθρώπους και τώρα προκαλεί και ατυχήματα, κάνοντας φυσικά όλους εμάς να σκεπτόμαστε και τις προεκτάσεις αυτών των υποθέσεων, αλλά και δίνοντας ενόντα το στίγμα της απραξίας και της ανικανότητας των αρμοδίων.