GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Δήμαρχος Ξάνθης συγχαίρει τους συντελεστές της πολύχρωμης πρωτοβουλίας στο πάρκο επί της Σάρδεων

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει τις εκπαιδευτικούς του 5ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης, καθώς και τους γονείς και όλους τ...


Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει τις εκπαιδευτικούς του 5ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης, καθώς και τους γονείς και όλους τους συντελεστές, που με την πολύτιμη βοήθεια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, συνέβαλαν, ώστε να σχεδιαστούν στους διαδρόμους του πάρκου, επί της οδού Σάρδεων, επιδαπέδια παιχνίδια, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα της ταυτόχρονης διασκέδασης και διαπαιδαγώγησης σε παιδιά.



«Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέδραμαν στην υλοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής δράσης και μετέτρεψαν τους διαδρόμους του πάρκου σε πολύχρωμο χώρο επιδαπέδιου δημιουργικού παιχνιδιού, καταδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας, εθελοντισμού και ευρηματικότητας, το οποίο άλλωστε διακατέχει τον χώρο της εκπαίδευσης».



Η εν λόγω πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και εντάσσεται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», το οποίο στοχεύει στην καλλιέργεια του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της συνείδησης ενεργού πολίτη στους μαθητές.

Κύριος στόχος της δράσης ήταν η αξιοποίηση των χώρων του πάρκου για δημιουργικό παιχνίδι και η ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων σε εθελοντικές δράσεις, ενώ επιπλέον κίνητρό της ήταν τα παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών να αντιληφθούν την κοινωνική προσφορά.