GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα παιδιά, με όρεξη για προσφορά στην αυτοδιοίκηση, στελεχώνουν τον συνδυασμό του Μ. Τσέπελη

Με γνώμονα την ανάδειξη νέων προσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται πως στελέχωσε σε μεγάλο μέρος το ψηφοδέλτιό του ο Μ. Τσέπελης ...


Με γνώμονα την ανάδειξη νέων προσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται πως στελέχωσε σε μεγάλο μέρος το ψηφοδέλτιό του ο Μ. Τσέπελης με τους συνεργάτες του. Η παρουσία του Ηλία Ασκαρίδη, αλλά και του Στράτου Σαρχόση σε αυτό, δείχνει ότι οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά και αποφασιστικά στην τοπική αυτοδιοίκηση, διεκδικώντας από τον νέο κόσμο και όχι μόνο της πόλης μας, να σηκωθεί από τον καναπέ και να πάει στις κάλπες για να επιλέξει τους καλύτερους και αυτούς που πραγματικά έχουν τη θέληση να προσφέρουν.

Για να μην παρεξηγηθώ, θα αναφέρω πως νέα παιδιά έχουν όλοι οι συνδυασμοί και μακάρι, μαζί με παλιά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτά τα νέα παιδιά να αποτελέσουν τα θεμέλια της Ξάνθης που όλοι θέλουμε, γιατί το αύριο είναι κοντά και η Ξάνθη δεν έχει περιθώρια για να χάσει άλλο χρόνο.

Τόσο ο Ηλίας Ασκαρίδης, όσο και ο Στράτος Σαρχόσης, είναι δύο νέοι άνθρωποι που σταδιοδρόμησαν πετυχημένα επαγγελματικά και δεν το έβαλαν κάτω, προσπαθώντας από το δικό τους μετερίζι να αφουγκράζονται τις αγωνίες των συμπολιτών και των φίλων τους, συζητώντας για ώρες ατελείωτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι επαγγελματίες αυτής της πόλης, μιας πόλης που δυστυχώς όπως έχει αποδειχθεί, εξαιτίας της απραξίας της Δημοτικής Αρχής, στερείται ευκαιριών, αλλά και βασικών υποδομών που μπορούν να στηρίξουν το επιχειρείν.

Δεν σας κρύβω, ότι κουβεντιάζοντας με αυτά τα δύο νέα παιδιά, διαπίστωσα πως γνωρίζουν πολύ καλά το αφιλόξενο περιβάλλον της Ξάνθης για κάθε νέα επένδυση που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, όμως δεν είναι αποφασισμένοι να το βάλουν κάτω…