GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολιτικός πολιτισμός από Μανώλη Φανουράκη με αφορμή το Μουσικό Φεστιβάλ Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων

Ο Μανώλης Φανουράκης αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα που δέχεται τα τελευταία χρόνια τον μεγαλύτερο όγκο των επιθέσεων, τόσο από...

Ο Μανώλης Φανουράκης αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πρόσωπα που δέχεται τα τελευταία χρόνια τον μεγαλύτερο όγκο των επιθέσεων, τόσο από μέσα ενημέρωσης όσο και από αυτοδιοικητικούς του αντιπάλους.

Αδιαμφισβήτητα είναι αυτός που ακόμη και όταν δέχθηκε επίθεση το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο για τρεις ημέρες, αντιμετώπισε το επεισόδιο αυτό με χαμόγελο, όπως με χαμόγελο αντιμετώπισε και όλους αυτούς που επιχείρησαν από θύμα να τον εμφανίσουν ως θύτη.

Ο Μανώλης Φανουράκης λοιπόν, για ακόμη μια φορά έδειξε δείγματα πολιτικού πολιτισμού με αφορμή το Μουσικό Φεστιβάλ Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων, αναρτώντας στο Face Book την παρακάτω δήλωση, από την οποία όπως θα δείτε, δεν αποφεύγει να αναφερθεί και στον Σάββα Μελισσόπουλο, ο οποίος βοήθησε στο ξεκίνημα να αποκτήσει σάρκα και οστά το Φεστιβάλ αυτό, ως περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, τη στιγμή βέβαια που ο Σάββας, φωτογραφιζόταν μέχρι πρόσφατα ως ένας εκ των διωκτών του Φανουράκη από τον συνδυασμό «Ξάνθη για Όλους».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Μ. Φανουράκη και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας: