GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ν. Γκαρά: Ο Α. Δημοσχάκης κάνει “πολιτική” με τερτίπια

“Όταν αδιαφορείς για τα πραγματικά προβλήματα, κάνεις “πολιτική” με τερτίπια. Πολιτική κενή περιεχομένου. Αυτήν ακολουθεί η ΝΔ και ...



“Όταν αδιαφορείς για τα πραγματικά προβλήματα, κάνεις “πολιτική” με τερτίπια. Πολιτική κενή περιεχομένου. Αυτήν ακολουθεί η ΝΔ και ο Αν. Δημοσχάκης” αναφέρει σε ανακοίνωσή της μέσω του fb η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά.

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε μετά την κατάθεση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ στον Έβρο Αναστάσιο Δημοσχάκη, για τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου.

Αναλυτικότερα η Νατάσα καρά αναφέρει:
“Παρακολουθώ τη δραστηριότητα κ τις δηλώσεις του Αν. Δημοσχάκη και αναρωτιέμαι αν θεωρεί τους εβρίτες τόοσο χαζούς.
Θυμήθηκε ξαφνικά τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου. Έκανε κι ερώτηση στη Βουλή, για το τι θα γίνει όταν λήξει η παράταση (σσ. από τον Απρίλη ανησυχεί για τον Νοέμβριο που λήγει η παράταση). LOL!
-Πού ήταν ο κ. Δημοσχάκης όταν επί κυβερνήσεως ΝΔ ερχόταν εντολές κατεδάφισης?
-Γιατί δε λέει ότι για πρώτη φορά νομοθετήθηκε η διαδικασία νομιμοποίησης των καλυβών επί ΣΥΡΙΖΑ στο αρθρο 122, αρ. νομού 4495/2017, ΦΕΚ 167 A’/03.11.2017?
– Γιατί αγνοεί τον αρμόδιο υπουργό κ. Σταθάκη, ο οποίος είπε από την Αλεξανδρούπολη πως ακολουθούμε τη διαδικασία έκδοσης ΠΔ, που θα εγκριθεί από το ΣτΕ, για να μην έχουν πρόβλημα οι ιδιοκτήτες των καλύβων ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΔΙΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ?

-Και να μην ξεχνάμε ότι ήταν η Κυβέρνηση της ΝΔ που είχε δρομολογήσει το κλείσιμο των Φορέων Διαχείρισης. Και αυτή η Κυβέρνηση εκπόνησε πρόγραμμα κ για τη βιώσιμη λειτουργία τους και για την ενίσχυση και για τη μονιμοποίηδη εργαζομένων. Πού ήταν τότε η ΝΔ? Ως προς τι το όψιμο ενδιαφέρον για το Δέλτα και τις καλύβες?

– Μήπως αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα κ το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι να βαράει στον αέρα κούφιες πιστολιές?

Σαν την υπόθεση “Νοσοκομείο Διδυμοτείχου”, που συμμετείχε σε διαμαρτυρίες, έκανε ερωτήσεις, κι όταν ήρθε η ώρα ΔΕΝ υπερψήφισε την αυτονόμηση? LOL

– Ή μήπως η άλλη τακτική: κλείνει η ΝΔ τη Σχολή Αστυφυλάκων, την ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαίρεται ότι την άνοιξε αυτός? LOL
– Ποια στάση θα κρατήσει άραγε στην ίδρυση πανεπιστημιακού τμήματος Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο? Θα ακολουθήσει τη στάση της κας Κεραμέως που εκπροσωπεί τη ΝΔ στη συζήτηση για το νσχ, η οποία λέει ότι είναι λαϊκιστική πολιτική η λειτουργία της νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο κ δεν το στηρίζει?
-Αξίζει ο Έβρος πολιτική και εκπροσώπους που ασχολούνται μόνο με τερτίπια?”