GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πανόπουλος: «Τα κάναμε σαλάτα. Αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει κανένας άλλος»

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. «Θα είναι του χρόν...


Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. «Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος;» αναρωτήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος:

Για την εικόνα της Ξάνθης: «Στον δεύτερο γύρο είχαμε άσχημη πορεία. Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα κάναμε… σαλάτα, και παραλίγο μετά από 30 χρόνια να αποχαιρετούσαμε την Α’ Εθνική. Ο Θεός μας βοήθησε και μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς, θα είμαστε και του χρόνου στη Super League».

Για το αν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τη νέα χρονιά: «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα αλλά όπως έχω πει εδώ και 2-3 χρόνια έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος;

Στόχος μου είναι πάντως να φύγω. Εγώ αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει και κανας άλλος. Δεν θέλω να κάτσω άλλο στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης, έχω κουραστεί. Εδώ και 3-4 χρόνια θέλω να φύγω».