GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Β. Μεϊμαράκης : «Η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές»

«Η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές και στις εθνικές εκλογές το μήνυμα θα δοθεί απ’ την άλλη κάλπη, απ΄ τις ευρωεκλογές. Βεβα...


«Η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές και στις εθνικές εκλογές το μήνυμα θα δοθεί απ’ την άλλη κάλπη, απ΄ τις ευρωεκλογές. Βεβαίως και θέλουμε απ’ όλες τις κάλπες νίκη , αλλά το μήνυμα το πολιτικό, το ουσιαστικό, το εκλογικό θα βγει κυρίως από την ευρωκάλπη», διεμήνυσε από την Αλεξανδρούπολη ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, τονίζοντας τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της συμμετοχής των πολιτών στο σύνολο των εκλογικών αναμετρήσεων αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές.


«Πρέπει να πείσετε τους ψηφοφόρους ότι το μήνυμα στην Κυβέρνηση πάει μόνο με τη Ν.Δ. Δεν μπορεί να πάει με άλλο κόμμα. Δεν είναι μόνο να καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ χαμηλό ποσοστό, είναι να καταγράψει και η Ν.Δ. υψηλό ποσοστό» δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Βαγγέλης Μεϊμεράκης.