GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης

Μετά από πάρα πολλά χρόνια υποψήφιος της τοπικής αυτοδιοίκησης επισκέπτεται τον νόμιμο Μουφτή


Μετά από πάρα πολλά χρόνια υποψήφιος της τοπικής αυτοδιοίκησης επισκέπτεται τον νόμιμο Μουφτή

Στο πλαίσιο των συναντήσεων και συνομιλιών με θεσμικούς φορείς της Ξάνθης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με την παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας», Γιάννης Παπαχρόνης, επισκέφθηκε τον Σοφολογιώτατο Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλήλ. 

Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο κ. Παπαχρόνης, μετά την συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα, θεώρησε πρέπον και ορθό να συνομιλήσει με τον θεσμικό θρησκευτικό εκπρόσωπο των μουσουλμάνων συμπολιτών μας. 

Ο Σοφολογιώτατος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τον υποψήφιο Δήμαρχο και δεν στάθηκε μόνο στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την τοποθέτησή του και την κατάσταση που παρέλαβε, αλλά κυρίως στα όσα έχει καταφέρει από πέρυσι και αυτά που σχεδιάζει για το μέλλον. 

Κοινός παρανομαστής στην συζήτηση η προσφορά στον συνάνθρωπο, η εκπεφρασμένη αγάπη μέσα από την εθελοντική δράση συνεχή δουλειά για το καλό του συνανθρώπου. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν ότι με εμπιστοσύνη και καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές μπορούν να βρεθούν σημεία συνάντησης και συνεργασίας. 

Ο κ. Παπαχρόνης ανέφερε τις σκέψεις του για την δημιουργία ενός χώρου στον συνοικισμό της Ρέμβης (Πούρναλικ) για την διανομή μαγειρεμένου φαγητού σε άπορες οικογένειες της περιοχής, την σίτιση των μαθητών μέσα στα σχολεία του Δροσερού. Σε περιπτώσεις ανάγκης καυσόξυλων σε άπορες οικογένειες, κάτι σύνηθες όπως είπε ο Σοφολογιώτατος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης πρότεινε την συνεργασία με το Δασαρχείο και την παροχή των αναγκαίων