GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με τέσσερα θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

Την 17η Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημα...


Την 17η Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση του από 27/03/2019 πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  2. Έγκριση πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού με τίτλο: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED».
  3. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης, του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από οικισμούς του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης).
  4. Κατάρτιση όρων διενέργειας μειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου εμβαδού 6τμ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).