GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνέντευξη τύπου υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Β. Τσολακίδη… Ανακοίνωσε και την κάθοδο του Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ μαζί του. «Συνεργασία» το όνομα του συνδυασμού.

Ο Β. Τσολακίδης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τόνισε πως ο Δήμος Αβδήρων στερείται έργων και οράματος τα οποία θα βελτίωναν την π...


Ο Β. Τσολακίδης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τόνισε πως ο Δήμος Αβδήρων στερείται έργων και οράματος τα οποία θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή απέτυχε σε όλα και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τον Δήμο αλλάζοντας την εικόνα του προς το καλύτερο. Ενώ από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος Σελέρου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ τόνισε ότι ο νέος νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές επιτάσσει τη συνεργασία και για αυτό σταμάτησε τη δημιουργία συνδυασμού και αφού συζήτησαν και έβαλαν στην άκρη τις όποιες πολιτικές διάφορες, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον Β. Τσολακίδη και τον Ν. Καλιαμπάκα επειδή θέλουν να προσφέρουν στον δήμο Αβδήρων μέσα από τη συνεργασία. Στη συνέχεια ο Νίκος Καλιαμπάκας ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού «Συνεργασία» και τόνισε πως αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι από τα όσα επιτάσσει η εποχή, είναι η συνεργασία μας για το καλό του Δήμου κάτι που στην παρούσα φάση, δε βλέπουμε να συμβαίνει με τη νυν Δημοτική Αρχή.