GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παροξυσμός για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Μ. Τσέπελη, μετά από τη μεγαλειώδη εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο»

Τρέλα στην κυριολεξία επικρατεί στο επιτελείο του Μανώλη Τσέπελη, μετά τη μεγαλειώδη εκδήλωση του συνδυασμού του που πραγματοποιήθηκε ...


Τρέλα στην κυριολεξία επικρατεί στο επιτελείο του Μανώλη Τσέπελη, μετά τη μεγαλειώδη εκδήλωση του συνδυασμού του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, καθώς όπως πληροφορούμαστε, τα τηλεφωνήματα αλλά και η παρουσία κόσμου στο εκλογικό κέντρο προκειμένου να συστρατευθούν όλοι και να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό του, είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση.

Ο κόσμος εκτιμάει τον άνθρωπο Μανώλη Τσέπελη αλλά και όλους όσους πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του μέχρι στιγμής και δείχνει την αγάπη του αλλά και τη στήριξή του, τονίζοντας πως ο Μανώλης Τσέπελης είναι ένας απλός άνθρωπος που θα πει καλημέρα ακόμη και στους εχθρούς του και πάντα με χαμόγελο και αυτό γιατί ποτέ δε δίστασε να αναγνωρίσει τα λάθη του, αλλά και ποτέ δεν ξεχώρισε τους συμπολίτες του, προσπαθώντας σε όλη αυτή τη μακρόχρονη θητεία του στα κοινά, να βοηθάει όποιον αντιμετώπιζε δυσκολίες.