GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ψάχνοντας για το παρελθόν στο Δήμο της Τοπείρου»

Την Τετάρτη 17-04-2019, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Τοξοτών, μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση με ...


Την Τετάρτη 17-04-2019, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Τοξοτών, μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Ψάχνοντας για το παρελθόν στο Δήμο της Τοπείρου». Ήταν μία διάλεξη που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Τοπείρου, από την Δόκτορα Κωνσταντίνα Καλλιντζή, Αρχαιολόγο, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης, όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου και πολλοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου. 

Η κ. Καλιντζή μας γνώρισε με έναν άμεσο, ζωντανό και γλαφυρό λόγο το παρελθόν του Δήμου μας, τους οικισμούς στους οποίους βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένης οίκησης και ζωής από την Νεολιθική εποχή -6000 πΧ.- μέχρι και τα νεώτερα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Καλλιντζή για την γνωριμία μας με την πόλη Τόπειρο και το παρελθόν του Δήμου μας. Αγαπάμε, γνωρίζουμε και προβάλουμε τον Τόπο μας.