GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ποζάρει δίπλα στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε!!!

Καμαρωτός-καμαρωτός δίπλα στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, πόζαρε ο υποψήφιος Πε...


Καμαρωτός-καμαρωτός δίπλα στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, πόζαρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Ξάνθης Χριστόδουλος Τοψίδης, σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις του στην Ξάνθη.

Κι αν για την παρουσία δίπλα στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής δεν τίθεται θέμα, τουλάχιστον όχι σοβαρό, αφού πρόκειται για τον διπλωματικό εκπρόσωπο μιας γειτονικής χώρας, άσχετα αν η δράση και ο προπαγανδιστικός ρόλος του συγκεκριμένου Προξενείου προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Θράκη με την μουσουλμανική μειονότητα, η φωτογράφιση του κ.Τοψίδη δίπλα στον γνωστό για την ανθελληνική του δράση ψευδομουφτή, εγείρει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, αφού έμμεσα τον “νομιμοποιεί”. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από υποψήφιος Περιφερειάρχης, είναι ήδη Πρόεδρος των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου.

Δεν ξέρουμε αν τον… παρέσυρε ο μουσουλμάνος υποψήφιος Περιφερειακός του Σύμβουλος στο νομό Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ, που επίσης… καμαρώνει δίπλα στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, αλλά ο Εβρίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης δείχνει με την συγκεκριμένη του ενέργεια τεράστια επιπολαιότητα, όταν μάλιστα ζητάει την ψήφο των πολιτών για να διοικήσει. Με αυτά τα θέματα δεν… παίζουν και δυστυχώς ο κ.Τοψίδης δείχνει να μην αντιλαμβάνεται κάποια σοβαρά ζητήματα. Εκτός αν δεν πρόκειται για την γνωστή επιπολαιότητα του, αλλά η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε σκόπιμα για τα… ψηφαλάκια της μουσουλμανικής μειονότητας και επειδή η “Περιφερειακή Σύνθεση” και ο ίδιος… ζορίζονται πολύ. Αυτό θα είναι πολύ χειρότερο και απαράδεκτο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Χριστόδουλος Τοψίδης ενεργεί με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ σε τόσο σοβαρά θέματα, που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής αλλά και αφορούν… λεπτά εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι το 2016 είχε ταξιδέψει στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Κριμαία, στην οποία η διεθνής κοινότητα είχε επιβάλλει εμπάργκο λόγω της επέμβασης εκεί των Ρώσων και όχι μόνο υπέγραψε συμφωνία αδερφοποίησης με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης, αλλά και την “διαφήμισε” με δηλώσεις του σε συνεντεύξεις Τύπου. Κάτι που έκανε έξαλλο τον τότε υποτυργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, που με δηλώσεις του είχε επικρίνει την συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά και τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρυ Πάιατ, ο οποίος τον είχε… κατσαδιάσει στην Αλεξανδρούπολη όταν επισκέφθηκε το Επιμελητήριο.

Ο άνθρωπος όμως δεν φαίνεται να… βάζει μυαλό και δείχνει και με την φωτογράφιση του δίπλα στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ότι είναι εξαιρετικά… επιπόλαιος και έχει παντελή άγνοια των κανόνων και του χειρισμού ζητημάτων που είναι πολύ ευαίσθητα εθνικά.

ΠΗΓΗ:Eyros-news.gr