GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη μηχανόβιου ληστή που οπλοφορούσε πριν λίγη ώρα στην Ξάνθη.

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη μηχανόβιου ληστή που οπλοφορούσε πριν λίγη ώρα στην Ξάνθη. (Η Αστυνομία ερευνά συσχετισμό του εν...


Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη μηχανόβιου ληστή που οπλοφορούσε πριν λίγη ώρα στην Ξάνθη. (Η Αστυνομία ερευνά συσχετισμό του εν λόγω δράστη με τις ένοπλες ληστείες που έχουν γίνει εφιάλτης το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας)
Συναγερμός σήμανε πριν περίπου 1,5 ώρα στις αστυνομικές αρχές, καθώς όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, στην περιοχή της Καβάλας άνδρας ο οποίος κυκλοφορούσε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, μάρκας ΧΤ, πραγματοποίησε ληστεία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του απ’ τους άνδρες της ΕΛΑΣ, από την γειτονική πόλη. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με την μηχανή στην Ξάνθη και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη από άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, όπου κοντά στην περιοχή του Νοσοκομείου κατάφεραν να τον συλλάβουν, αφού ο ίδιος προσέκρουσε επάνω σε όχημα.


Σύμφωνα με τις πηγές μας, η μηχανή, όπως προκύπτει από την έρευνα, είχε κλαπεί εχθές το βράδυ από την Ξάνθη, ενώ επάνω στον δράστη εντοπίστηκαν δύο πιστόλια. Εικάζεται ότι ο εν λόγω δράστης που βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας μπορεί να έχει σχέση με τις ένοπλες ληστείες που έχουν προκαλέσει τρόμο το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ξάνθη αλλά και στην περιοχή της Χρυσούπολης.




Φώτο: Απόστολος Μαυρίδης