GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσκεψη μελών του Περιφεριακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΕΕΧ στην ζυθοποιία Θράκης Βεργίνα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος ΑΜΘ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε επίσκεψη στην Ζυθοποιία Θράκης Βεργίνα στις ...


Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος ΑΜΘ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών διοργάνωσε επίσκεψη στην Ζυθοποιία Θράκης Βεργίνα στις 30/03/2019 που εδρεύει στην ΒΙΟΠΕ Κομοτηνής.

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), είναι ΝΠΔΔ (Νόμος 1804/88 ), θεσμοθετημένος Σύμβουλος του Κράτους σε θέματα Χημείας και Χημικής Εκπαίδευσης και εκπροσωπεί περισσότερους από 15.000 Χημικούς, εποπτεύεται δε από το ΥΠΑΝ. Αποτελεί βαρυσήμαντο στόχο της ΕΕΧ η ανάπτυξη συνεργασίας και κοινών δράσεων με όλους τους φορείς, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.


Η επίσκεψη έγινε σε ευχάριστο κλίμα και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα στάδια παραγωγής της μπύρας από την παραγωγή βύνης εως το τελικό προιόν, ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και συσκευασίας και ενημερωθηκαν για τους χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους που διενεργούνται στα προιόντα της επιχείρησης (μπύρες και τσάι).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον CEO κ Δημτσούδη Χρήστο για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και για την ξενάγηση και δώσαμε ραντεβού για μελλοντική ημερίδα πραγωγής ζύθου μικρής κλίμακας.

Ο Πρόεδρος 
Γεμενετζής Παναγιώτης

Η Γραμματέας
Ευαγγελία Ζεμπεκίδου