GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Κώστας Κυργιαλάνης συστρατεύεται με τον Κώστα Κατσιμίγα

Την απόφασή του να συμπορευτεί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κώστα Κατσιμίγα, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο ...


Την απόφασή του να συμπορευτεί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κώστα Κατσιμίγα, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του νομού Έβρου, αποκάλυψε στην εκπομπή ¨Οι Απέναντι» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Πανταζίδη και Κική Ηπειρώτου, στον Δέλτα FM 102.3 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κυργιαλάνης.
Να σημειώσουμε ότι στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου.

Ο Κώστας Κυργιαλάνης απάντησε σε ερώτηση των δύο παραπάνω δημοσιογράφων για το αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συζητώντας μεταξύ άλλων για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για το πιθανό «κόστος» της Συμφωνίας των Πρεσπών στην κάλπη των Ευρωεκλογών.


Αναφερόμενος πιο αναλυτικά στις Περιφερειακές εκλογές, εξέφρασε για άλλη μια φορά την πίστη και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κ. Κατσιμίγα, ως ο πιο κατάλληλος για να διοίκηση την ΠΑΜΘ και ως ένα πρόσωπο που συσπειρώνει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της περιοχής.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες ιδιαίτερα του Έβρου και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για μεγαλύτερη ανάπτυξη.

«Εγώ είχα την τιμή να δεχθώ την ερώτηση – πρόσκληση, πρόκληση του Κώστα Κατσιμίγα για το αν με ενδιαφέρουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του δεύτερου βαθμού και πραγματικά χωρίς καθόλου σκέψη απάντησα θετικά πως θα συστρατευθώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές και θα δώσω τις όποιες μικρές δυνάμεις για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με τον Κώστα Κατσιμίγα και την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» δήλωσε.

Η επίσημη ανακοίνωση όλων των υποψηφίων για το νομό Έβρου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.