GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα δωρεάν δρομολόγια του αστικού από το Δημοτικό Πάρκινγκ προς το κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας, η σύμβαση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής...

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, υπεγράφη το πρωί της Δευτέρας, η σύμβαση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Α.Ε. και πλέον από την ερχόμενη Δευτέρα, θα ξεκινήσουν τα δωρεάν δρομολόγια, με το μίνι λεωφορείο, τα οποία θα ξεκινά από το Δημοτικό Πάρκινγκ, και μετά από 8 στάσεις, και έχοντας διασχίσει σχεδόν όλο το κέντρο της πόλης θα καταλήγουν στο ίδιο σημείο.

Ήδη έχει τοποθετηθεί ο ηλεκτρονικός πίνακας προκειμένου οι πολίτες, να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή, σε πόσα λεπτά θα ξεκινήσει το επόμενο δρομολόγιο.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά, πλην Κυριακών και αργιών, από τις 08:00 μέχρι τις 13:00 και στη συνέχεια από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, σε πρώτη φάση.

Το πρόγραμμα και το ωράριο των δρομολογίων θα προσαρμοστεί στο μέλλον, ανάλογα με τις απαιτήσεις των επιβατών, εξήγησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, σε Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, κατά τη διάρκεια της οποίας, υπεγράφη και η σύμβαση.

Τα δρομολόγια θα είναι 30 τις καθημερινές, και 21 τα Σάββατα.