GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΙΚΑΓΟ Η ΞΑΝΘΗ. Οι ληστές έστησαν καρτέρι στο επιχειρηματία, στην είσοδο της πολυκατοικίας

ΣΙΚΑΓΟ Η ΞΑΝΘΗ. Οι ληστές έστησαν καρτέρι στο επιχειρηματία, στην είσοδο της πολυκατοικίας Φορούσαν κουκούλες full face και με την ...


ΣΙΚΑΓΟ Η ΞΑΝΘΗ. Οι ληστές έστησαν καρτέρι στο επιχειρηματία, στην είσοδο της πολυκατοικίας
Φορούσαν κουκούλες full face και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μια τσάντα, η οποία περιείχε τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία Ξάνθης

Δυστυχώς η άφρονη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, μετέτρεψε την ποιο φιλήσυχη πόλη της Ελλάδος σε Σικάγο αφού η ληστές και οι κλέφτες παραμονεύουν σε κάθε βήμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας αυτό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες σε επιχειρηματία της πόλης μας ο οποίος αφού έκλεισε την επιχείρηση του και με τις εισπράξεις κατευθύνθηκε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί μετά την δουλειά, δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα οι ληστές είχαν άλλη γνώμη αφού φορώντας κουκούλες και κρατώντας πιστόλι τον λήστεψαν στην είσοδο της οικοδομής όπου έμενε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία επιστάμενος έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 4-4-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, οι δράστες, φορώντας κουκούλες (full face), ανέμεναν τον 39χρονο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει και όταν αυτός προσήλθε, με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μια τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό (εισπράξεις της επιχείρησης του) και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.