GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σπιτικές συνταγές για θεραπεία νυχιών

α) Με αλάτι 4 κουταλιές της σούπας αλάτι 3 κουταλιές της σούπας σιτέλαιο 6 κουταλιές της σούπας νερό Ρίξτε τα όλα μαζί σε ένα ...


α) Με αλάτι
4 κουταλιές της σούπας αλάτι
3 κουταλιές της σούπας σιτέλαιο
6 κουταλιές της σούπας νερό
Ρίξτε τα όλα μαζί σε ένα μπολάκι και βουτήξτε τα δάχτυλά σας για 10 λεπτά. Είναι μία από τις θεραπείες νυχιών που θα δυναμώσει γρήγορα τα νύχια σας.

β) Με λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Σε ένα μπολάκι αναμίξτε το λεμόνι με το ελαιόλαδο και έπειτα απλώστε το στα νύχια σας και στα πετσάκια. Το λεμόνι θα χαρίσει λάμψη και το ελαιόλαδο θα ενυδατώσει τα νύχια και θα μαλακώσει τα πετσάκια σας.

γ) Με ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο από μόνο του αποτελεί θείο δώρο για τον οργανισμό μας, το σώμα μας, τα μαλλιά μας, ακόμη και για τα νύχια μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε στα νύχια σας λίγο ελαιόλαδο και να κάνετε σε ένα ένα ξεχωριστά απαλό μασάζ. Το αφήνετε για 5 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλένετε.

δ) Με καστορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού
Κάντε ένα ομοιόμορφο μίγμα με καστορέλαιο, ελαιόλαδο και λεμόνι για θρέψη και ενυδάτωση των νυχιών σας. Μία αξιόλογη σπιτική θεραπεία νυχιών με καταπληκτικά αποτελέσματα. Απλώστε το μίγμα σας στα νύχια κάνοντας απαλό μασάζ κι έπειτα το αφήνετε για 10 λεπτά και ξεπλένετε.

ε) Με αυγό
1 κρόκος αυγού
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Το αυγό αποτελεί μία πολύ καλή θεραπεία νυχιών ειδικότερα σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Αναμίξτε τον κρόκο αυγού με το ελαιόλαδο και εφαρμόστε στα νύχια σας κάνοντας απαλό μασάζ. Αφήστε το επάνω μέχρι να στεγνώσει. Για την μυρωδιά του αυγού ξεπλυθείτε με λεμόνι!

στ) Με σιτέλαιο
1 κουταλιά της σούπας σιτέλαιο
1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο
Λίγο αλάτι
Αναμίξτε τα τρία αυτά υλικά και θα έχετε δημιουργήσει πολύ εύκολα και γρήγορα μια θεραπεία νυχιών. Και τα δυο έλαια θα βοηθήσουν στην θρέψη και την ενυδάτωση των νυχιών σας. Σε συνδυασμό με το αλάτι γρήγορα θα αποκτήσετε υγιή και γερά νύχια. Εφαρμόστε στα νύχια σας το μίγμα και κάντε ξεχωριστά απαλό μασάζ. Κρατήστε για 5 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε.

Συμβουλές
Πολλές φορές οι γυναίκες στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού δεν θεωρούμε απαραίτητα τα γάντια ή απλά ξεχνάμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Η συνεχής όμως επαφή με το νερό καταστρέφει τα νύχια μας και τα κάνει εύθραυστα και ξεφλουδίζονται. Έτσι καλό είναι τα γάντια να μας γίνουν συνήθεια όταν ερχόμαστε σε επαφή με νερό στις καθημερινές δουλειές, όπως πλύσιμο πιάτων, ρούχων και άλλες. Επίσης τα γάντια θα προστατέψουν και τα χέρια μας αλλά και τα νύχια μας από σκληρά απορρυπαντικά.