GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενδιάμεσες εκπτώσεις μετά το Πάσχα περιμένουν την αγορά… Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης την Κυριακή των Βαΐων

Ευθύμης Μίλκογλου:


Ευθύμης Μίλκογλου:

«Μετά από μια κακή εκπτωτική περίοδο, το σύνολο της αγοράς περιμένει τις ημέρες του Πάσχα, για να αναπληρώσει τις απώλειες στον τζίρο…»

Με δεδομένη την αυξημένη κίνηση των καταναλωτών για την περίοδο του Πάσχα, οι έμποροι της τοπικής αγοράς και δη τα καταστήματα που εμπορεύονται εποχιακά είδη προετοιμάζονται πυρετωδώς, στολίζοντας τις βιτρίνες τους με λαμπάδες και παιχνίδια, για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών. Αύξηση του τζίρου αναμένουν και τα υπόλοιπα καταστήματα, αφού, παραδοσιακά, τέτοια εποχή οι πολίτες, αν και οικονομικά εξαντλημένοι, αγοράζουν δώρα για τα συγγενικά τους πρόσωπα.

«Είναι ο μήνας των βαφτιστικών και των παιδιών γενικότερα…» σχολιάζει, ενδεικτικά, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ευθύμης Μίλκογλου, αναφερόμενος στην πασχαλινή αγορά της Ξάνθης. Ενώ, όπως επισημαίνει παράλληλα, δεν είναι τυχαίο, που αρκετά καταστήματα έχουν ενισχυθεί με πασχαλινά είδη εδώ και ένα μήνα, καθώς υπάρχει κόσμος που αγοράζει πιο νωρίς τα δώρα για τα βαφτιστήρια του. Πολλοί μάλιστα τα στέλνουν σε άλλες πόλεις ή και στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, δεδομένη αναμένεται, ενόψει του Πάσχα και η κίνηση στην αγορά των τροφίμων, με τον οβελία να αποτελεί το νούμερο ένα στη λίστα προτίμησης των καταναλωτών.

«Μετά από μια κακή εκπτωτική περίοδο, το σύνολο της αγοράς περιμένει τις ημέρες του Πάσχα, για να αναπληρώσει τις απώλειες στον τζίρο. Είναι γεγονός, ότι ο κόσμος ψωνίζει για την πασχαλινή περίοδο, όχι μόνο παιχνίδια και λαμπάδες, αλλά και άλλα είδη, όπως ρούχα και παπούτσια. Εξάλλου, τώρα, που φτιάχνει ο καιρός, αλλάζει και η διάθεση του καταναλωτή παράλληλα με τη μείωση των εξόδων του…» συμπληρώνει ο κ. Ε. Μίλκογλου.

Επιπλέον, όπως σημειώνει, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων δηλαδή στις 21 Απριλίου.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για την Κυριακή είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις: Μετά το Πάσχα
Πλησιάζουν και οι φετινές ενδιάμεσες, ανοιξιάτικες, εκπτώσεις, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράσουν ό,τι επιθυμούν σε καλύτερες τιμές, αλλά φυσικά θα είναι και μία «ανάσα» για τους καταστηματάρχες.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019 -δηλαδή αμέσως μετά το Πάσχα- και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου.