GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΑ 8 ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Το έλαιο αμυγδάλου, που αποτελεί εκχύλισμα ωμών αμυγδάλων, έχει πολύ καλή επίδραση στο δέρμα και τα μαλλιά σας. Η λεπτόρρευστη υφή του...


Το έλαιο αμυγδάλου, που αποτελεί εκχύλισμα ωμών αμυγδάλων, έχει πολύ καλή επίδραση στο δέρμα και τα μαλλιά σας. Η λεπτόρρευστη υφή του το καθιστά εύκολα απορροφήσιμο και αρκετά απαλό ώστε να αντιμετωπίζει παθήσεις και ερεθισμούς του δέρματος. Ακολουθούν οκτώ εξαιρετικά οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από το έλαιο αμυγδάλου.
Χαρίζει απαλό δέρμα χωρίς ψεγάδια: καθώς είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α, Ε και Β καθαρίζει το δέρμα και το κάνει να λάμπει. Η λεπτή υφή του εγκλωβίζει την υγρασία στο δέρμα αφήνοντάς το πολύ μαλακό.

Είναι ιδανικό για την απομάκρυνση ρύπων: οι ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου αμυγδάλου μαλακώνουν τα σπυράκια που προκαλούνται από την έκθεση στους καθημερινούς ρύπους καθώς και τα νεκρά κύτταρα καθιστώντας περισσότερο αποτελεσματικό τον καθαρισμό και την απολέπιση.
Μειώνει τους μαύρους κύκλους: η βιταμίνη Ε του ελαίου αμυγδάλου θα αναζωογονήσει το δέρμα κάτω από τα μάτια και με τον καιρό θα απαλύνει τους μαύρους κύκλους και θα μειώσει τις γραμμές γύρω από τα μάτια.

Καταπραΰνει το ηλιακό έγκαυμα: η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να προκαλέσει ερυθρότητα και ξεφλούδισμα.

Καταπραΰνει το έκζεμα: οι ήπιες και υποαλλεργικές ιδιότητες του ελαίου αμυγδάλου του επιτρέπουν να ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα που υποφέρει από φαγούρα και έχει τάσεις εκζέματος χωρίς να προκαλεί περαιτέρω ερεθισμούς.

Καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης: όσο γερνάμε, το δίκτυο κολλαγόνου κάτω από το δέρμα μας χάνει τη συνοχή του δημιουργώντας γραμμές και ρυτίδες. Αν και αποτελεί φυσιολογική διαδικασία, τα προϊόντα που περιέχουν έλαιο αμυγδάλου είναι σε θέση να την επιβραδύνουν. Το έλαιο αμυγδάλου περιέχει βιταμίνη Ε που αποτελεί δυνατό αντιοξειδωτικό στοιχείο το οποίο βοηθά την αποκατάσταση μέρους της φθοράς που έχει υποστεί το δίκτυο του κολλαγόνου.

Θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά: το έλαιο αμυγδάλου είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β-7, ή βιοτίνη, η οποία χαρίζει υγεία και λάμψη στα μαλλιά. Επίσης, περιέχει φυσικά στοιχεία που προστατεύουν από τον ήλιο ώστε να μην υποστούν φθορά τα μαλλιά μας.

Ηρεμεί τους κολικούς: το έλαιο αμυγδάλου είναι ήπιο και υποαλλεργικό και συνεπώς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ευαίσθητο δέρμα των βρεφών.