GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Παρουσία 70 υποψηφίων, η πρώτη «μυστική» συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη!

*Καθημερινότητα, γειτονιές, επαφή με τον πολίτη και ένας Δήμαρχος ανοιχτός σε όλους τους πολίτες! Τα κυρίαρχα συνθήματα της δημοτικής παρά...

*Καθημερινότητα, γειτονιές, επαφή με τον πολίτη και ένας Δήμαρχος ανοιχτός σε όλους τους πολίτες! Τα κυρίαρχα συνθήματα της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

Ενθουσιασμός και πάθος στην «εσωτερική» πρώτη συγκέντρωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο ELENA

Παραβρέθηκαν σε αυτήν 70 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και 10 ακόμη οργανωτικοί συνεργάτες που θα αναλάβουν σημαντικούς τομείς και δράσεις ενώ δεν προσκλήθηκαν δημοσιογράφοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πασχάλης Λύρατζης ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού που είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης (μια ανάσα από την πλατεία), τους άξονες που θα κινηθεί η παράταξη, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει διευθύντρια του εκλογικού του κέντρου πρόσωπο που έχει μεγάλη εμπειρία από εκλογικούς αγώνες (σε Εθνικές και Νομαρχιακές εκλογές). Παράλληλα θα συσταθούν την ερχόμενη εβδομάδα οι πρώτες εθελοντικές ομάδων φίλων του συνδυασμού που θα επισκεφθούν σπίτι-σπίτι τοιυς δημότες για να τους ενημερώσουν για τους στόχους και το πρόγραμμα της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

"Καθημερινότητα, γειτονιές, επαφή με τον πολίτη και ένας Δήμαρχος ανοιχτός σε όλους τους πολίτες 24 ώρες το 24ωρο!" Τα κυρίαρχα συνθήματα της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Πασχάλη Λύρατζη είναι από όλα τα κόμματα και τους κοινωνικούς χώρους και στην πλειοψηφία τους είναι ΝΕΑ και άφθαρτα πρόσωπα, ενώ το μεγάλο αβαντάζ του συνδυασμού είναι φυσικά η δημοφιλία και λαϊκότητα του επικεφαλής.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του, "ο Πασχάλης Λύρατζης είναι ένα παιδί της πιάτσας...που συνεχώς κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης, τα μαγαζιά και παντού και δεν περιμένει τις εκλογές για να βγει στους δρόμους και να τον γνωρίσουν οι πολίτες...

Μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ θα δώσει και τα πρώτα 55-60 ονόματα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού.