GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολύ καλές οι επιδόσεις των σκακιστών από τη Ξάνθη, που συμμετείχαν στη τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών – Μαθητριών 2019

Δέκα μαθητές και μαθήτριες από την Ξάνθη συμμετείχαν στην τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών – Μαθητριών ...


Δέκα μαθητές και μαθήτριες από την Ξάνθη συμμετείχαν στην τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών – Μαθητριών 2019 που διεξήχθη το διήμερο 21-22 Απριλίου στο Περιστέρι Αττικής, σημειώνοντας στο σύνολό τους πολύ καλές επιδόσεις στις κατηγορίες τους.

Στην κατηγορία των λυκείων διακρίθηκε ο σκακιστής Νικόλαος Γεωργιάδης που συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε εννιά αγώνες, ισοβαθμώντας με τον δεύτερο και τον τρίτο της τελικής κατάταξης και κατέλαβε -μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας- την τέταρτη θέση. Στη δ’ δημοτικού διακρίθηκε η Κωνσταντίνα Μανιάτη που κατέλαβε την τέταρτη θέση στα κορίτσια με 6,5/9 βαθμούς. Και οι δύο σκακιστές του Σ.Ο.Ξ. έλαβαν τιμητικά διπλώματα διάκρισης!


Συμμετείχαν επίσης οι Θεόδωρος Καγιανταλίδης 4/9 (νήπια), Νικόλαος Ταρχανίδης 5/9 (ε’ δημοτικού), Λύσανδρος Μπρούσας 3/9 (ε’ δημοτικού), Βασίλειος Αναγνωστόπουλος 5,5/9 (στ’ δημοτικού), Πηνελόπη Μήλιου 5/9 (στ’ δημοτικού), Χρήστος Βαγιανός 6/9 (α’ γυμνασίου), Κωνσταντίνος Διαμαντής 5/9 (α’ γυμνασίου) και Ιωάννης-Μάριος Μουρκάκης 4/9 (λύκεια).

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τους διακριθέντες σκακιστές του για τις επιδόσεις τους, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και τις προσπάθειες που κατέβαλαν.