GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



2η Τροποποίηση 1ης Πρόσκλησης αιτήσεων για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η...


Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η αρ. 2245/22-3-2019 Απόφαση

«2η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»

(ΑΔΑ:7ΜΙΞ4653ΠΓ-4ΓΖ)

Με την εν λόγω 2η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο υπομέτρο 6.3:

1. Μεταβάλλεται ο τρόπος υπολογισμού του ατομικού αγροτικού εισοδήματος. Στον υπολογισμό του ατομικού αγροτικού εισοδήματος εξαιρούνται οι ενισχύσεις και οι αποζημιώσεις.

2. Ορίζεται ότι το επιχειρηματικό σχέδιο συντάσσεται από σύμβουλο γεωτεχνικό ή τεχνολόγο γεωπονίας.

3. Μειώνεται η ελάχιστη βαθμολογία για ένταξη στο υπομέτρο 6.3, στους 50 βαθμούς.

Σας ενημερώνουμε ότι στο help desk του υπομέτρου 6.3 έχουν αναρτηθεί πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του ατομικού αγροτικού εισοδήματος, του ατομικού εισοδήματος και του οικογενειακού εισοδήματος καθώς και Οδηγίες Συμπλήρωσης και Υποβολής Αίτησης Στήριξης στο Υπομέτρο 6.3.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι το παρόν έγγραφο καθώς και όλο το θεσμικό πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.agrotikianaptixi.gr/ και στη σελίδα της Περιφέρειας http://www.pamth.gov.gr/.

Ε.Π.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
της Διεύθυνσης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΑΤΣΟΣ
Γεωπόνος Α’