GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Φάρος Αλεξανδρούπολης”: 1η Ανοιχτή Συνέλευση Γειτονιάς

Ο κοινοτικός συνδυασμός Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλους τους Αλεξανδρουπολίτες στην 1η Ανοιχτή Συνέλευση Γε...


Ο κοινοτικός συνδυασμός Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλους τους Αλεξανδρουπολίτες στην 1η Ανοιχτή Συνέλευση Γειτονιάς, στο Πάρκο Ανατ. Θράκης την Κυριακή, 21 Απριλίου στις 17:30μμ.

Ο Φάρος διεκδικεί την πλειοψηφία στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης στη 2η κάλπη των δημοτικών εκλογών στις 26 Μαϊου. Και υιοθετεί τις Ανοιχτές Συνελεύσεις Γειτονιάς ως τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πολίτες πριν τις εκλογές, με πρόθεση να καθιερωθούν την επόμενη μέρα.

Θέση του Φάρου είναι πως το Συμβούλιο της Κοινότητας είναι αυτό που οφείλει να επικοινωνήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών και να ενεργοποιήσει το βασικό κύτταρο, τη γειτονιά, ώστε να υπάρξει συνεργασία για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι Ανοιχτές Συνελέυσεις Γειτονιάς αποτελούν κομβικό σημείο για να αναπτυχθεί ο διάλογος, να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας και να βρούμε τους τρόπους που επιθυμούμε να λύσουμε τα προβλήματα.

Η 1η Ανοιχτή Συνέλευση Γειτονιάς της ερχόμενης Κυριακής είναι μία ευκαιρία για να γνωριστούν οι πολίτες με τους υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους του Φάρου, αλλά και για να ενημερωθούν για τις αλλαγές που έχουν προκύψει για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, δηλαδή τις δύο κάλπες που πλέον θα υπάρχουν στις δημοτικές εκλογές. Καθώς επίσης και για τις αρμοδιότητες του Συμβουλίου Κοινότητας που προκύπτουν φέτος για πρώτη φορά από το νέο αυτοδιοικητικό νόμο Κλεισθένης Ι.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
17:30μμ
Πάρκο Ανατ. Θράκης