GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκτός η Κ-19, Εντός η Κ-17

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super ...

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο στις 12:00 θα φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση τους πρωταθλήματος με 40 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι που έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο, είναι στην 4η θέση με 48 πόντους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Χρόνης (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) με α’ βοηθό τον Γ. Χαντζίκο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) και β’ βοηθό τον Ι. Καραγιαννίδη της ΕΠΣ Αθηνών.

Τελευταίο φετινό παιχνίδι για την Κ-17 της Xanthi FC που υποδέχεται την Κυριακή στις 11:00 την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 32 βαθμούς και είναι στην 5η θέση του Β’ Ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 36 βαθμούς και είναι στην 4η θέση. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.