GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρούσα η Μαρία Τσιακίρογλου στα 100 χρόνια της ΓΣΕΒΕΕ ως εκπρόσωπος της ΟΕΒΕ Ξάνθης

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ, την ΟΕΒΕ Ξάνθης εκπροσώπησε η μια εκ των αντιπροσώπων, η κυρία Μαρία Τσιακίρογλου, ...


Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ, την ΟΕΒΕ Ξάνθης εκπροσώπησε η μια εκ των αντιπροσώπων, η κυρία Μαρία Τσιακίρογλου, πρόεδρος της ΟΕΒΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας, κύριου Παυλόπουλου Προκόπη και πλήθος κυβερνητικών και πολιτικών αξιωματούχων. Έγινε αναφορά από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κύριο Γεώργιο Καββαθά, στην εκατοντάχρονη ιστορία και στους διαρκείς αγώνες της ΓΣΕΒΕΕ, την συνεχή προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων, την κοινωνική ισότητα, την οικονομική ανάπτυξη.

Ακόμη, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της κυρίας Τσιακίρογλου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από κοινού με την αντιπροσωπεία της ΟΕΒΕ Ροδόπης, με την Τομεάρχη Ανάπτυξης της Ν.Δ. και πρώην υπουργό, κυρία Μπακογιάννη Ντόρα, καθώς και με άλλους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς, όπου συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με κορωνίδα αυτών την παραοικονομία και το παρεμπόριο, που πλήττει βάναυσα τόσο την Ξάνθη όσο και την Ροδόπη. Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κύριο Γιαννακίδη Ευστάθιο.