GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC καθώς η Κ-15 έχει προγραμματισμένο ρεπό. Το Σάββατο η Κ-19 κ...

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Ακαδημίας της Xanthi FC καθώς η Κ-15 έχει προγραμματισμένο ρεπό. Το Σάββατο η Κ-19 και η Κ-17 έχουν αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων και Εφήβων αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 της Xanthi FC μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες σε Λάρισα και Γιάννινα υποδέχεται ένα μήνα μετά το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της, την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 12:30 του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και θα την διευθύνει ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας (Ραβικάλης – Παστιάδης) της ΕΠΣ Δράμας. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς ενώ η ομάδα της Τρίπολης έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και βρίσκεται στην 8η θέση με 32 πόντους.

Η Κ-17 της Xanthi FC στις 14:00 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας στο γήπεδο Αλκαζάρ σε μία αναμέτρηση που θα την διευθύνει ο Σωτήρης Πέτσας (Αλεξόπουλος – Παπαγεωργόπουλος) της ΕΠΣ Τρικάλων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 11 πόντους και είναι στην 6η θέση έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.