GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε πλήρη αγωνιστική δράση τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super Leagu...

Πλήρης είναι η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League «Σουρωτή». Η Κ-19 έχει εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο στα Γιάννινα, ενώ εντός έδρας αγωνίζονται η Κ-17 και η Κ-15 την ίδια μέρα.

Η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο στις 11:00 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Νέος (Λιόντος – Τσαντάς) της ΕΠΣ Ηπείρου. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι γηπεδούχοι στην 10η θέση με 28 βαθμούς.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη το Σάββατο στις 13:45 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 1η με 41.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη το Σάββατο στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Χρυσέλης – Πασσιάς) της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση – μαζί με τον Άρη – με 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 34 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο.