GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΩΡΑ ΓΙΑ «ΠΟΔΗΛΑΤΟ»-Tο μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης-Ελα στην παρέα μας, να ζωντανέψουμε τις γειτονιές μας!

*Αλλάζουμε τις γειτονιές της πόλης μας, έλα στην ομάδα μας, γίνε εθελοντής, ναφτιάξουμε μαζί την ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!


*Αλλάζουμε τις γειτονιές της πόλης μας, έλα στην ομάδα μας, γίνε εθελοντής, ναφτιάξουμε μαζί την ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!

Μήνυμα του Συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ με επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Πασχάλη Λύρατζη που συνεχίζει την πορεία του στο λαό, στηριζόμενος σε ΝΕΑ πρόσωπα για μια ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ:

Ξάνθη ώρα για «ποδήλατο»: Για να αλλάξει η πόλη μας πρέπει πρώτα από όλα να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Η Νέα Ξάνθη η πόλη που θέλουμε να φτιάξουμε περιλαμβάνει την εκτεταμένη χρήση του ποδηλάτου και την αλλαγή της νοοτροπίας στις μετακινήσεις μας.

Σχεδιάζουμε ποδηλατοδρόμους, τόσο περιφερειακά όσο και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Ξάνθης. Στόχος η αποσυμφόρηση του κέντρου και η ποιότητα στις μετακινήσεις.

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ


«Ο συνδυασμός μας είναι μια παρέα ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που έχουνε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά βρεθήκαμε μαζί και μας ενώνει ένα κοινό όραμα, ένας κοινός προορισμός, η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ!. Έλα στην ομάδα μας, γίνε εθελοντής στην προσπάθειά μας και σου υπόσχομαι ότι μαζί θα αλλάξουμε τις γειτονιές…».

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης
https://www.facebook.com/SyndiasmosNeaXanthi/
#metonpasxalh #PasxalisLyratzis #NeaXanthi #Ekloges2019