GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



H πιο δυνατή τάση στα μαλλιά για τις γυναίκες άνω των 40

Η πιο δυνατή τάση στο hairstyle, στη Γαλλία, είναι τα λευκά μαλλιά και είναι πραγματικά super stylish.



Η πιο δυνατή τάση στο hairstyle, στη Γαλλία, είναι τα λευκά μαλλιά και είναι πραγματικά super stylish.
Και ενώ εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε με οποιοδήποτε τρόπο τις λευκές τρίχες που εμφανίζονται στα μαλλιά μας και αναρωτιόμαστε για το χρώμα της επόμενης βαφής, οι τάσεις ομορφιάς στη Γαλλία έρχονται να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Αφήστε τα μαλλιά σας να γκριζάρουν φυσικά, αυτή είναι η τάση που επικρατεί στο hairstyle τις τελευταίες σεζόν και φέτος βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

Σίγουρα το να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο να γκριζάρουν όλα τα μαλλιά μας είναι δύσκολο και θα περάσουμε μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει με διάφορους τρόπους να τα καμουφλάρουμε. Ωστόσο όταν φτάσουμε στο σημείο που τα μαλλιά μας θα είναι σα να έχουν φυσικές γκρι ανταύγειες, το αποτέλεσμα θα είναι stylish.


Ο κομμωτής, ο color expert μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει χρήσιμα tips για το τι μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα, μέχρι τα μαλλιά σας να έρθουν στο επιθυμητό σημείο.

Τότε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό, ανάλογο με αυτό της Sarah Harris.

Αν παρακολουθείτε τη μόδα και όλες τις street style εμφανίσεις, τότε σίγουρα γνωρίζετε ή έχετε δει κάπου τη Sarah Harris. Μία από τις πιο stylish γυναίκες της εποχής μας, η οποία προτιμάει το χαλαρό, casual look, λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ, ενώ τo statement κομμάτι στις εμφανίσεις της είναι τα φυσικά γκρι μαλλιά της.

Σε συνέντευξή της έχει πει ότι ξεκίνησε να έχει τις πρώτες γκρι τρίχες όταν ήταν μόλις 16 ετών και τότε αισθανόταν άσχημα με την εικόνα της, ωστόσο ποτέ δεν ένιωσε την ανάγκη να τα βάψει. Συγκεκριμένα η ίδια δε θέλει να επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποια hair salon για να περιποιείται τα μαλλιά της.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών δεν είναι τόσο εύκολο όπως νομίζουν πολλές γυναίκες. Όταν είσαι κουρασμένη ή δεν αισθάνεσαι όμορφα, αυτό το χρώμα σε κάνει να δείχνεις χειρότερη, ενώ το χειμώνα δείχνει το χρώμα της επιδερμίδας πιο θαμπό.

Φωτογραφία από το official instagram account της Sarah Harris. Συμβουλεύει τις γυναίκες με ανάλογο look να επενδύουν σε ειδικά σαμπουάν, conditioner, προϊόντα μαλλιών και να τους δείχνουν την ανάλογη περιποίηση που απαιτείται.