GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Eurovision 2019: Το πολυαναμενόμενο «Replay» της Τάμτα κυκλοφορεί

Κυκλοφορεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και θα το ακούει όλη η Ευρώπη στο… «R...


Κυκλοφορεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και θα το ακούει όλη η Ευρώπη στο… «Replay».

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Τελ Αβίβ, και είναι έτοιμη να μαγνητίσει τα βλέμματα του ευρωπαϊκού κοινού με την εκρηκτική σκηνική παρουσία της, το αμίμητο στιλ της για το οποίο της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «fashion icon»και με την πολύτιμη εμπειρία της.

Με την κυκλοφορία του «Replay» αποκαλύπτεται μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συμμετοχές της φετινής Eurovision, για την οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει στο διαγωνισμό τον πιο pop τόνο που έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια.


Τη συμμετοχή της Τάμτα με τα χρώματα της Κύπρου υποστηρίζει μία ομάδα έμπειρων συντελεστών που εγγυάται ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και διεθνών προδιαγραφών.

Το «Replay» υπογράφει ο διακεκριμένος Έλληνο-Σουηδός Alex Papaconstantinou (Alex P) μαζί με τους…