GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το ΑΠΚΥ στις ημερίδες παρουσίασης των Κυπριακών Πανεπιστημίων στη Βόρεια Ελλάδα στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη

To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει, για ακόμη μια χρονιά, στις ημερίδες παρουσίασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κυπριακώ...


To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει, για ακόμη μια χρονιά, στις ημερίδες παρουσίασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Κυπριακών Πανεπιστημίων στη Βόρεια Ελλάδα μεταξύ 26 και 29 Μαρτίου 2019. Οι ημερίδες τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού Κέντρου της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, του υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στις τρεις ημερίδες, στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι του ΑΠΚΥ θα ενημερώνουν τους επισκέπτες/ενδιαφερόμενους για τα 25 σύγχρονα και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και ευρύτερα για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 έχει ήδη αρχίσει και ολοκληρώνεται στις 6 Μαΐου 2019.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, χωρίς περιορισμούς, να αποκτήσουν έναν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και η φυσική παρουσία των φοιτητών είναι υποχρεωτική στις τελικές εξετάσεις, σε εξεταστικά κέντρα που λειτουργούν στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και στην Κύπρο και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • 26 Μαρτίου | Αλεξανδρούπολη, Ξενοδοχείο «Astir Egnatia Alexandroupolis», Πάρκο Εγνατίας (17.30 – 20.30)
  • 28 Μαρτίου | Καβάλα, «Airotel Hotel Galaxy», Ελ. Βενιζέλου 27 (17.30 – 20.30)
  • 29 Μαρτίου | Θεσσαλονίκη, «Electra Palace», Πλατεία Αριστοτέλους (17.30 – 20.30)
  • Περισσότερες πληροφορίες: http://www.studyincyprus.gr