GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυξάνεται το οργανωμένο έγκλημα στην Θράκη

Αυξάνεται το οργανωμένο έγκλημα στην Θράκη


Αυξάνεται το οργανωμένο έγκλημα στην Θράκη

Έντρομοι οι Θρακιώτες παρακολουθούν την πολιτεία ανήμπορη να τους προστατέψει από το έγκλημα που μέρα με την μέρα οργανώνεται.

Καθημερινά η Αστυνομία ανακοινώνει συλλήψεις οργανωμένων εγκληματιών ή ομάδες που λειτουργούν ως σπείρα με ιεραρχία και σαφή εγκληματικό προσανατολισμό.

Μέχρι σήμερα το έγκλημα είχε ως κίνητρο την ανέχεια, την φτώχια και την τεμπελιά.

Όσο περνάει ο καιρός, το έγκλημα στην Θράκη οργανώνετε και τα αποτελέσματα των οργανωμένων εγκληματικών δράσεων – συμμοριών – γίνονται ορατά όχι μόνο από τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας αλλά από τις κακουργηματικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην γειτονιά μας και η ρήση του σοφού λαού ακούγεται όλο και περισσότερο. «Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα περίμενε την φωτιά στο σπίτι σου».

Παρακολουθώντας τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας, ο μέσος αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι πλέον συστήνονται συμμορίες μεταφοράς παράνομων μεταναστών, παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών και οργανωμένες ληστείες με θύματα επιχειρήσεις και υπερηλίκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα πληροφορούμεθα όταν γίνεται η σύλληψη και ταυτοποίηση των εγκληματιών. Πόσα από τα εγκλήματα γίνονται και δεν καταγράφονται στα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας;