GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς να διατηρείτε το σπίτι καθαρό;

Η διατήρηση της καθαριότητας του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι τόσο χρονοβόρα όσο νομίζετε. Τα τακτοποιημένα σπίτια είναι συχνά το α...


Η διατήρηση της καθαριότητας του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι τόσο χρονοβόρα όσο νομίζετε. Τα τακτοποιημένα σπίτια είναι συχνά το αποτέλεσμα μερικών απλών συνηθειών.
Ποιες είναι αυτές:

1. Καθαρίστε όσο μαγειρεύετε
Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος επωφεληθείτε από τα σύντομα διαλείμματα για να καθαρίσετε και να πλύνετε τα εργαλεία κουζίνας που χρησιμοποιείτε.

2. Καθαρίστε το ψυγείο σας
Καθαρίστε τακτικά το ψυγείο σας και αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει, αλλά θα αποτρέψει τα χαλασμένα τρόφιμα να συσσωρεύονται και να προκαλούν δυσοσμία. Αν καθαρίζετε συνέχεια το ψυγείο σας, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα γνωρίζετε τι υπάρχει, αλλά και πόσο καιρό κάθε προϊόν βρίσκεται εκεί.

3. Κρεμάστε τις πετσέτες να στεγνώσουν
Η απομάκρυνση μιας υγρής πετσέτας που έχει μείνει σε ένα πάγκο δεν είναι μόνο επιβλαβής για την επιφάνεια, αλλά δημιουργεί επίσης έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια. Όταν μια πετσέτα χρησιμοποιείται πολλές φορές, χρειάζεται να στεγνώσει κατάλληλα μεταξύ των χρήσεων. Κρεμάστε στο μπάνιο σας τις πετσέτες που έχετε κάνει ντους και αντίστοιχα στην κουζίνα τις πετσέτες κουζίνας για να στεγνώσουν.

Έτσι δεν θα κάνετε μόνο το σπίτι σας να φαίνεται καθαρότερα οπτικά, αλλά θα διατηρήσετε επίσης τη φρεσκάδα.