GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκπαιδευτική εκδρομή στο Διδυμότειχο από σχολείο της Ξάνθης

Το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης επισκέφτηκε το Διδυμότειχο στα πλαίσια διήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής για τα βυζαντινά μνημεία. Το Διδυμότειχο ...


Το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης επισκέφτηκε το Διδυμότειχο στα πλαίσια διήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής για τα βυζαντινά μνημεία. Το Διδυμότειχο ως ζώσα βυζαντινή πρωτεύουσα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και προβάλει ως ο καταλληλότερος προορισμός.

Οι επισκέπτες σε συνεργασία με την «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» περιηγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα και την πλούσια ιστορία. Οι διδάσκοντες και οι μαθητές έμειναν κατάπληκτοι και ενθουσιασμένοι συλλέγοντας πολλές πληροφορίες και απαθανατίζοντας πολλά μνημεία για να τα επεξεργαστούν και να εκπονήσουν εργασία που θα προβάλλουν στη συνέχεια.

Ο εκπρόσωπος της «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» κ. Παναγιώτης Φυδανάκης ευχαριστεί τους διδάσκοντες και τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ξάνθης που επέλεξαν το Διδυμότειχο για την εκπαιδευτική τους εκδρομή και δόθηκε η ευκαιρία να τους προβάλουν και να τους ενημερώσουν για το Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή στη διήμερη εκδρομή τους και ελπίζει να αποδεχτούν και άλλα σχολεία την πρόσκληση για την διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδρομών από σχολεία μέσω του πρότζεκτ «Ανακαλύψτε το Διδυμότειχο».